INVATA CU MINE TIMP DE 6 LUNI
CUM SA REZOLVI PROVOCARILE
DIN AFACEREA TA
SI SA O DUCI
LA URMATORUL NIVEL!

PROGRAMUL ESTE POTRIVIT PENTRU

Antreprenori
(IMM)
Manageri
Viitori antreprenori

TOP 10 BENEFICII ALE BUSINESS MASTERY

Practic, acest program te va ajuta sa:

Cresti vanzarile, chiar sa le dublezi intr-un timp scurt si fara investitii mari

Construiesti o echipa fantastica in firma ta care sa ramana cu tine

Ai clienti fideli care sa te aprecieze si sa te recomande constant

Creezi proceduri si sisteme care sa iti dea libertate si siguranta

Gasesti cele mai eficiente metode de promovare pentru afacerea ta

Ai mai mult timp pentru tine si familie

Transformi marketing-ul din cheltuiala in invetitie

Ai mai mult control asupra afacerii tale

Recrutezi cei mai buni angajati

Nu in ultimul rand, sa construiesti o afacere care sa functioneze chiar si fara tine (daca iti doresti)

INVETI CUM SA ITI DEZVOLTI AFACEREA

DE ACASA

DE LA BIROU

DIN VACANTA

PRACTIC, DE ORIUNDE AI O CONEXIUNE LA INTERNET, FARA DEPLASARI SI COSTURI INUTILE

CE SPUN PARTICIPANTI BUSINESS MASTERY

CE CONTINE BUSINESS MASTERY

Business Mastery contine 6 module care se deruleaza pe durata a 6 luni

Module Business Mastery
Modul 1

MODULUL 1: Controlul afacerii tale

In acest modul verifici directia in care merge afacerea ta si castigi mai mult control. Cauza principala a stresului este lipsa de control. Sunt cateva zone principale asupra carora un proprietar de afaceri trebuie sa aiba control. In primul Modul dezbatem si razbatem primele 3: Controlul Timpului, Controlul Distributiei si Controlul Financiar.

Modul 2

MODULUL 2: Diferentiere si marketing

"Daca nu esti diferit, trebuie sa fii ieftin!" In cadrul acestui modul vei gasi acele TACTICI CARE DIFERENTIAZA firma ta de ceilalti concurenti din piata. Beneficiul este ca vei putea sa vinzi mai scump si totusi sa vinzi mai mult decat concurentii tai. Tot aici vom relua Sasiul Afacerii. Tehnicile din acest modul, aplicate in afacerea ta pot genera CRESTERI DE PESTE 50% IN CIFRA DE AFACERI in doar 6 luni.

Modul 3

MODULUL 3: Mai multi clienti pentru afacerea ta

Sunt doar doua metode prin care sa ai mai multi clienti in afacerea ta. Prima este sa ai mai multe contacte. A doua este sa ai un procent de conversie semnificativ mai bun din contacte in clienti. In acest modul vom ataca aceste 2 puncte ca sa primesti CELE MAI EFICIENTE METODE DE PROMOVARE pentru afacerea ta.

Modul 4

MODULUL 4: Clienti fideli pentru afacerea ta

In acest modul vei primi cele mai bune metode prin care sa te asiguri ca fiecare client ramane pe termen lung si, mai mult, te recomanda si altor clienti. Vei primi TRUCURI SI TEHNICI usor de aplicat prin care sa transformi clientii tai in FANI neconditionati care sa fie adevarati ambasadori pentru tine si afacerea ta.

Modul 5

MODULUL 5: Vanzari si profituri mai mari pentru afacerea ta

PROFITABILITATEA firmei tale este cel mai important aspect. "DACA NU ESTI PE PROFIT, AR FI BINE SA NU ITI CRESTI VANZARILE", pentru ca nu vei obtine nimic altceva decat faliment. De aceea in acest modul vei primi tehnici prin care sa conduci clientii sa cumpere mai mult si sa GENEREZI VANZARI PROFITABILE PE TERMEN LUNG.

Modul 6

MODULUL 6: O afacere care sa functioneze fara tine

Poti spune ca ai o afacere doar atunci cand este profitabila si functioneaza fara tine, fara proprietar. In acest modul vei invata cum sa-ti structurezi afacerea in asa fel incat LUCRURILE SA FUNCTIONEZE CHIAR SI CAND NU ESTI PREZENT.

CE URMEAZA DUPA CE INTRI IN PROGRAM

E SIMPLU SA INVETI CU BUSINESS MASTERY

Faci o evaluare a afacerii cu 100 de intrebari.
Mai intai completezi un test cu 100 de intrebari despre afacerea ta. Apoi, analizezi rezultatele (cifre si grafice). Iar in final, te ajutam sa tragi concluziile ca sa stii ce ai de facut (chiar si daca nu ai inca o afacere).
Primesti peste 30 de videouri pe luna x 6 luni.
In fiecare luna primesti peste 30 de video-uri practice despre concepte cheie din afaceri. Iti ia mai putin de 10 minute sa vezi un video si mai putin de 15 minute sa faci exercitiul propus de la finalul filmuletului.
Finalizezi programul si primesti diploma.
La finalul celor 6 module iti recomandam sa faci din nou testul si sa masori singur cat ai progresat. Desigur, vei primi recunoasterea oficiala pentru ca ai terminat (probabil) cel mai complet curs online de afaceri din Romania."

Lorand Soares Szasz

Te salut,

Numele meu este Lorand Soares Szasz si de mai bine de 8 ani ajut antreprenorii romani sa isi duca afacerile la urmatorul nivel.

Fac asta prin seminarii, materiale educationale, articole in ziare de business, webinarii cu oameni de afaceri de succes si workshopuri cu nume mari, precum Brian Tracy, Jack Canfield sau Allan Pease.

Pana acum, la evenimentele mele au participat peste 180.000 de oameni interesati de dezvoltarea afacerilor si am lucrat indeaproape cu mai bine de 2000 de companii.

De fapt, rezultatele mele sunt rezultatele clientilor mei: cresteri cu zeci si sute de procente, vanzari record, echipe performante, oameni impliniti, relatii mai puternice.

Viziunea mea este sa ajut cat mai multi antreprenori sa (re)devina pasionati de afacerea lor. Sa creeze mai mult, sa dezolte la noi niveluri, sa deschida noi afaceri sau sa implineasca oricare e visul lor.

La randul meu am trecut din postura de angajat in cea de angajator si din postura de “one man show” in firma la liderul unei echipe fantastice. In cursurile mele, in loc sa imi spun opinia despre un subiect citit din carti, prefer sa ofer sfaturi despre ce a functionat si ce nu in afacerile mele si ale clientilor mei.

Iti multumesc ca esti aici si abia astept sa te intalnesc in Business Mastery!

Lorand (care iubeste sa educe) Soares Szasz

Am tinut cursuri alaturi de

Brian Tracy

Jack Canfield

Allan Pease

Am scris o carte impreuna cu Brian Tracy

Pentru prima data ai acces la experienta de zeci de ani a lui Brian Tracy si pragmatismul si aplicabilitatea la conditiile din Romania, din partea mea.

REZULTATE MELE PE PIATA DIN ROMANIA

>1000
de evenimente sustinute
>180.000
de participanti
>2000
de afaceri cu care am lucrate
>100.000
de exemplare de carti vandute
>250.000
de followeri pe Facebook
Top 3
pagini de educatie pe Facebook
>68.000
de abonati
>40.000
de vizite lunare pe blog

BONUS - VALOARE 7470 Lei

PRIMESTI GRATIS:

Access in grupul de facebook pentru membri

In acest grup:

- Primesti extra-informatii valoroase de la mine si de la echipa mea

- Ai ocazia sa ii cunosti pe ceilati peste 1000 de cursanti de la care poti sa ceri referinte, recomandari sau feedback

- Pui intrebari pentru provcarile tale si primesti raspuns de la ceilalti membri, de la mine si de la colegii mei. Astfel ai multe perspective, din experienta reala

- Poti gasi parteneri de afaceri dintre cursanti

- Simti ca faci parte dintr-o comunitate de oameni cu provocari asemanatoare si impreuna cu care gasesti solutiile cele mai potrivite

Intrebari si Raspunsuri

Platforma Business Mastery este un spatiu privat, cu user si parola pentru o singura persoana. Contine spatii speciale pentru DISCUTII PE CAZURI CONCRETE.

Aici poti scrie intrebarile tale, iar Lorand va raspunde o data pe saptamana. Valoarea acestui bonus este de 250 lei pe luna si te poti bucura de acest beneficiu in mod gratuit timp de 12 luni. Practic, poti sa adresezi orice intrebare de business sau orice problema cu care te confrunti in afacerea ta in urmatoarele 12 luni si vei primi solutii in mod GRATUIT.

Toate materialele in format audio (MP3)

Poate, ca si noi, nu ai prea mult timp la dispozitie. Dar ai putea asculta materialele in format audio atunci cand conduci, cand mergi sa cumperi paine, cand mergi la sala etc. Practic, ai la dispozitie peste 1.200 de minute audio cu tactici si strategii pentru a-ti creste afacerea.

O persoana dedicata care te va ajuta sa implementezi informatiile

Astfel incat sa vezi rezultatele cat mai repede. Practic, ceea ce o sa facem este sa analizam impreuna afacerea ta sa rezolvam durerea cea mai mare si apoi sa te ajutam sa implementezi cat mai bine tehnicile invatate.

Am hotarat sa facem asta impreuna si sa nu te lasam singur doar cu informatiile, pentru ca vrem cu adevarat sa vedem rezultate in urma acestui curs.

OFERTA

PLATA
INTEGRALA

Ai acces imediat la toate cele 6 module

Ai access la Bonus

11.000 RON+TVA

VREAU SA MA INSCRIU

Garantie 200%

Daca nu esti multumit din orice motiv, iti returnam in termen de 30
de zile suma platita si poti pastra continutul primit pana la acel moment.

Contact

Roxana Staniloiu

Customer Support

Daca ai intrebari, scrie-i un e-mail sau sun-o pe colega mea, Roxana.
Iti va raspunde cu placere (cum se cuvine intr-o echipa fantastica).

[email protected]

0723 318 009